Samla dina receptfavoriter

receptHar du också en hel hög kladdiga recept hemma i blandade format som är svåra att hålla ordning på? Eller kanske mormors gamla handskrivna recept som du vill bevara?

Gör ditt eget unika och personliga recepthäfte med alla dina receptfavoriter! Perfekt för att bevara dina egna och släktens alla gamla favoritrecept eller att ge bort som en personlig present till någon du tycker om!

Vi formger personliga recepthäften eller kokböcker i alla format. Välkommen att kontakta oss för mer information och priser!

Personliga minneskollage

minnescollageLetar du efter en personlig present?

Ett minneskollage från/inför student, bröllop eller andra festliga händelser är den perfekta presenten till den som redan har allt eller för den som vill ge något personligt och minnesvärt. Vi gör minneskollage av dina bilder, proffsigt och snyggt. Rama in och du har en ovärderlig tavla och ett minne för livet!

Flera olika format möjliga, och kollaget anpassas helt efter dina önskemål och ditt valda tema.

Pris från 499 SEK + moms.

Minnesvärd fotobok

fotobokSamla bilder från fotbollscupen, föreningen, studentfesten eller andra högtider och gör en fotobok som blir ett livslångt minne.

Valfritt antal bilder och valfritt tema. Vi formger boken, ser till att den trycks och leverar den komplett och färdig till dig!

Låt hela laget/föreningen/sällskapet beställa varsin bok att spara eller ge bort böckerna som present eller julklapp!

CV-granskning

cvEn nyttig present som för många kan vara mer värdefull än alla prylar i världen!

Vi granskar, korrekturläser och formger ett CV för att maximera chanserna att få drömjobbet. Ge bort som present till dig själv eller som presentkort till någon du tycker om!