Om oss

Text, form, webb och visuella intryck. Mimal arbetar med kommunikation, webb och grafisk formgivning.

Mimal Form & Kommunikation är en liten kommunikationsbyrå som vänder sig till små företag, föreningar och organisationer. Vi hjälper er att synas, där ni vill och när ni vill. Eftersom vi är ett litet företag erbjuder vi personlig kontakt och vi jobbar alltid nära våra kunder.

Mimal är ett samarbete mellan Mimmi Fhors och Malin Swing som ligger bakom företagen Fhors Form och Skriwing. Vi har jobbat tillsammans sedan 2008. Våra olika kunskapsområden och erfarenheter kompletterar varandra utmärkt, och tillsammans kan vi erbjuda alla tjänster som stora kommunikationsbyråer erbjuder fast i mindre skala.

Mer om oss

Mimmi Fhors - Mimal kommunikationsbyråMimmi Fhors
Grafisk formgivare, originalare, bildbehandlare, illustratör
Erfaren grafisk formgivare med många år i branschen. Bor i Gröndal utanför Stockholm med man, fyra barn och hund. Driver sedan 2000 företaget Fhors Form.
www.fhorsform.se - grafisk formgivning

 

Malin Swing - Mimal Kommunikationsbyrå Malin Swing
Kommunikatör, skribent, copywriter, korrekturläsare, projektledare
Nytänkande kommunikatör med erfarenhet från både strategisk och praktisk kommunikation. Även utbildad journalist och verksam som skribent för webb och tryck. Driver sedan 2008 företaget Skriwing.
www.skriwing.se - Tjänster inom kommunikation och webb

 

Mimal Kommunikationsbyrå - NätverkNätverk
Världens bästa kontakter
Vi har ett stort nätverk med specialister som vi tar hjälp av vid större projekt eller speciella efterfrågningar. Genom våra kontakter kan vi också erbjuda bland annat filmproduktion och röstinspelningar.

 

 

Mimal Form & Kommunikation erbjuder kommunikationstjänster till småföretagare. Genom våra konsulttjänster får företag snabb och flexibel hjälp med webb, tryck, grafisk form och skribenttjänster. Vi är den kreativa lilla kommunikationsbyrån som ser till det lilla företagets behov. Vi erbjuder enstaka tjänster och kompletta paketlösningar. Hos oss behöver företagen inte teckna några långvariga samarbetsavtal. Vi ger snabb återkoppling och snabba leveranser, att anlita oss ska vara enkelt. Våra kunder behöver bara veta vad de vill ha, inte hur det blir av. Det fixar vi.